This post is also available in: English (Αγγλικα) Français (Γαλλικα) Русский (Ρωσικα)

corporations. individuals. government.

υπηρεσίες

γλώσσες εργασίας

Το Κέντρο Μετάφρασης συνεργάζεται με επίσημους μεταφραστές – αποφοίτους του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς και με πιστοποιημένους στην μετάφραση επαγγελματίες σε παγκόσμια κλίμακα, ώστε να μπορεί να προσφέρει μεταφράσεις σε περισσότερες από 45 Ευρωπαϊκές, Ασιατικές και άλλες γλώσσες, καλύπτοντας μεταφραστικές ανάγκες για επιχειρήσεις, ιδιώτες και δημόσιους φορείς.  Στον παρακάτω πίνακα βρείτε τις γλώσσες στις οποίες παρέχουμε υπηρεσίες

E-learning or online translator concept. Learning languages onli
Αγγλικά Αλβανικά Βουλγαρικά Γαλλικά
Γερμανικά Δανικά Ελληνικά Εσθονικά
Ισπανικά Ιταλικά Κροατικά Λετονικά
Λιθουανικά Νορβηγικά Ολλανδικά Ουγγρικά
Ουκρανικά Πολωνικά Πορτογαλικά Ρουμανικά
Ρώσικα Σερβικά Σλοβακικά Σλοβένικα
Σουηδικά Τσέχικα Τούρκικα Φινλανδικά
Αραβικά Αρμένικα Βιετναμέζικα Γεωργιανά
Εβραϊκά Ιαπωνικά Ισλανδικά Κορεάτικα
Κινέζικα Περσικά Παντζάμπι Χίντι

Επίσημες

μεταφράσεις

Οι μεταφράσεις που παρέχονται και σφραγίζονται από το Κέντρο Μετάφρασης είναι επίσημες και ισότιμες της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, όπως αναφέρεται στο Προεδρικό Διάταγμα και έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικών, και αναγνωρίζονται από δημόσιους φορείς, οργανισμούς, αρχές και υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως αυθεντικές. Στο Κέντρο Μετάφρασης έχουμε παραδώσει εκατοντάδες επίσημες μεταφράσεις και συνεχίζουμε, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα κάθε εγγράφου και τη σημασία που έχει η ορθή απόδοση για τον πελάτη. Μάθετε περισσότερα για την σύνταξη επίσημης μετάφρασης καθώς και για την επισημείωση δημοσίων εγγράφων σύμφωνα με τη Σύμβαση της Χάγης. 

μετάφραση

Ιστοσελίδων

Η προβολή μέσω ιστοσελίδας αποτελεί δεδομένη προτεραιότητα για μια επιχείρηση. Τα Αγγλικά όμως, συνήθως, δεν αρκούν, ιδίως όταν η ποιότητα της γραπτής έκφρασης της γλώσσας είναι χαμηλή. Οι εν δυνάμει πελάτες σας προτιμούν ιστοσελίδες στη μητρική τους γλώσσα, ενώ θεωρούν πιο πιθανό να αγοράσουν προϊόν από μια ιστοσελίδα αν οι πληροφορίες για αυτό είναι διαθέσιμες στη μητρική τους γλώσσα! Στο Κέντρο Μετάφρασης αναλαμβάνουμε τη μετάφραση της ιστοσελίδας σας, λαμβάνοντας υπόψιν περιορισμούς και ιδιαιτερότητες, ώστε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας στη δική τους γλώσσα. Μάθετε περισσότερα για τη μετάφραση ιστοσελίδας από το Κέντρο Μετάφρασης.

τουριστικά

& ταξιδιωτικά κείμενα

Ταξιδιωτικοί οδηγοί και χάρτες, κατάλογοι, τουριστικές διαφημίσεις και στοιχεία προβολής! Η εμπειρία μας σε μεταφράσεις που σχετίζονται με το τουριστικό χώρο, μέσα από συνεργασίες μας με ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και ιδιοκτήτες καταλυμάτων, εγγυάται την σωστή απόδοση των κειμένων που θέλετε να διαβάσουν οι πελάτες σας.

επιχειρήσεις

& διαφήμιση

Χρειάζεστε επαγγελματικές μεταφραστικές υπηρεσίες για την επιχείρηση σας; Θέλετε να εξάγετε τα προϊόντα σας και να απευθυνθείτε στους πελάτες σας στη γλώσσα της χώρας προορισμού; Είστε εισαγωγέας και επιθυμείτε επαγγελματική μετάφραση και ορθή απόδοση των τεχνικών εγχειριδίων; Στο Κέντρο Μετάφρασης καλύπτουμε τις μεταφραστικές ανάγκες επιχείρησης σας! Απευθυνθείτε στους πελάτες σας στη γλώσσα τους!

εκπαίδευση

& επιστήμη

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους μεταφραστές με εξείδικευση, κατά περίπτωση, σε τομείς των θετικών, κοινωνικών και θεωρητικών επιστημών, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να παρέχουμε μεταφράσεις διατριβών. Εγγυώμαστε έτσι, πως το μεταφραστικό αποτέλεσμα θα είναι συνεπές  στο συγγραφικό χαρακτήρα του αρχικού κειμένου και πως θα αποδώσει με πιστότητα τα γραφόμενα. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη μετάφραση και επικύρωση εγγράφων που σχετίζονται με την εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή διαδικασία, τα οποία και κατατίθενται ως επίσημα έγγραφα σε φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τύποι Αρχείων

που υποστηρίζονται

Οι τύποι αρχείων που δεχόμαστε και μπορούμε να διαχειριστούμε για να προχωρήσουμε στην μετάφραση των κειμένων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search